ثبت تغییرات شرکت قبل ازهر چیز زمانی انجام می گیرد که آن شرکت ثبت شده باشد . این تغییرات می تواند به هر دلیلی اعم از تغییر اعضای هیئت مدیره ، تغییر نام شرکت ، نقل و انتقالات سهام ، ورود یا خروج اعضا و… می تواند انجام گیرد . البته در بعضی مواقع این تغییرات یا اضافه کردن موضوعات جدید نیازمند مجوز های مربوطه ی آن است. ما در ثبت کارتاپ می توانیم این کار را برای شما با بالاترین کیفیت و مناسب ترین هزینه انجام دهیم . (https://sabteamiran.com/)کارتاپ متخصص در تمام ضمینه ها ی ثبت برند ،ثبت شرکت ،اخذ گریدو … می باشد .
ثبت تغییرات شرکت چگونه صورت میگیرد ؟
کلیه تغییرات و تصمیمات شرکت ها در مجمع عمومی عادی یا در مجمع عمومی فوق العاده و یا در جلسات هیئت مدیره صورت می گیرد . ** چنانچه مجمع عمومی عادی در ۴ ماه اول پس از پایان سال مالی تشکیل گردد، «عادی سالیانه » نامیده می شود . و چنانچه در ماههای دیگر انجام شود، «عادی به طور فوق العاده» نامیده می شود.
انواع ثبت تغییرات شرکت
اصولا فرایند ثبتی شامل دو مرحله اساسی میباشد.
۱- ثبت شرکت
۲- ثبت تغییرات (در صورت نیاز و یا لزوم )
انجام هرگونه تغییرات در اساسنامه و یا اصول شرکت میبایست به ادارهی ثبت شرکتها اعلام شود و که با ملی شدن فرآیند و مراحل آن و صدور آگهی تغییرات از طرف مرجع ثبتی اطلاعرسانی آن در روزنامه رسمی کشور و یکی از روزنامههای محلی کثیرالنتشار الزامی است.
افزایش یا کاهش سرمایه
تغییر آدرس محل اصلی شرکت یا شعب آن
ایجاد یا انحلال شعب
افزایش یا کاهش تعداد اعضا
تغییرات یک شرکت یا موسسه میتواند شامل اعضا هیئت مدیره ، تمدید یا خروج یا ورود مدیران ، تمدید یا تغییر بازرسین شرکت ، انتخاب روزنامه کثیر النتشار ، تصویب ترازنامه حساب سود و زیان سالانه شرکت ، انحلال ادغام و الصاق یا تغییر موضوع فعالیت و …
ثبت هر کدام از این تغییرات مستلزم تنظیم و ارائه صورتجلسه متناسب با موضوع تغییرات و ارائه آن به مرجع ثبتی میباشد. اداره ثبت شرکتها در صورت صحت صورتجلسه و رعایت تمامی اصول و قواعد قانونی آن و مطابقت موارد آن با پرونده مادر ، مبادرت به صدور آگهی تغییرات ثبتی نموده که اطلاعرسانی آن در روزنامه رسمی و محلی پس از این مرحله انجام میشود.
تغییرات شرکت ها
اختیارات مجمع عمومی فوق العاده
افزایش یا کاهش سرمایه
تغییر در مفاد اساسنامه ( که می تواند شامل : تغییرنام شرکت ، تغییر موضوع فعالیت ، تغییر آدرس ، افزایش یا کاهش سرمایه ، تبدیل سهام به با نام و یا بی نام ، افزایش یا کاهش تعداد مدیران شرکت ، تغییر در حد نصاب لازم جهت تشکیل مجامع و سایر مواردی که طبق قانون تجارت می توان در اساسنامه تغییر ایجاد نمود .)
اختیارات مجمع عمومی عادی
مواردی که جزو اختیارات مجمع عمومی فوق العاده نمی باشد ،در اختیار مجمع عمومی عادی صورت می گیرد؛که شامل :
تعیین اعضاء هیئت مدیره ( اصلی و علی البدل)
تعیین بازرسین (اصلی و علی البدل)
و …